İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Mehmetçik Anadolu Lisesi

Mehmetçik Anadolu Lisesi

Kirazlıdere mh. Sultangazi cd. No1 Çekmeköy
Vizyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
Öğretim Şekli :Tekli eğitim
DERSLER-BAŞLANGIÇ-BİTİŞ 09.00 - 16:00
Merkezi Isıtma
Yabancı Dil
1.Yabancı Dil İngilizce ve 2.Yabancı Dil olarak Almanca dil eğitimi verilmektedir.
Ulaşım
Ulaşım Şile Yolundan geliş son derece kolaydır. Çekmeköy Askeri Lojmanlar Yanında Hizmet vermekteyiz.
Servis Bilgisi
Okulumuzun öğrenci servis yetkilisi Adem CAMCIOĞLU dur. İletişim numarası 0533 727 63 42
Yerleşim Yeri
Okulumuz Çekmeköy ve Sancaktepe arasında sonderece merkezi bir konumdadır. Otobüs hattı ile ulaşımı kolaydır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çekmeköy Merkeze 4km uzaklıkta olan okulumuz. Sancaktepe Merkeze 1,5km uzaklıktadır.